Wednesday, 21 December 2016

Sayang Mihun Kicapku 😗

Assalamualaikum
Dah nak hujung2 tahun ni, musim final exam kat IPTA/IPTS kan.
Dan saya salah sorang daripada mereka2 itu yah.
Sekarang ni tengah gap seminggu so balik rumah. Kat kolej pun dok makan tidur je, bukan belajar pun.
Hik 😁
Dah lama sangat tak story sini, kadang lupa yang kita ada blog ni. 
Sorry blog 😌
Tak sengaja


Cuti pun bukan boleh jumpa kan. Yu so busy Ai taknak kacau 😢


Walaupun pada hakikatnya rindu sikitlahh. Sikiiiiit jerrr 😏

Okay next time sambung ngomel ye.
👋👋👋
Assalamualaikum

Friday, 12 February 2016

Dia

Assalamualaikum
Ku rindu kenangan itu. Semoga semuanya baik2 saja. Dan Allah permudahkan jalan kita. Biar jauh mana Allah pisahkan kita, andai ini takdirnya. In shaa Allah bersatu jua.
Juna & Abil