Tuesday, 21 January 2014

Sepi Sebulan

Assalamualaikummmmmm..
waaa, lamanya tak update blog ni..
malas je lebih nak taip kennn..
Almaklumlah, sekarang nabila dah bekerja dan bukan lagi seorang penganggur so lagi bertambah malasnya nak mengadap laptop lama-lama..hihi
dah sebulan lebih nabila kerja kat situ, sapa tinggal Ayer Hitam, mesti tau pasaraya Guan Seng kan?
haaa, nabila kerja kat situlahh..
Alhamdulillah semua okey je..
hari ni nabila cuti (memang dapat cuti Selasa pun), so nak outing kejap dgn Babang Ijun..pegi Batu Pahat..
yeay!
nak jalan-jalan
makan-makan
borong-borong
tapi tidak berdua-duaan k, adik nabila ikut jugak..
:) :) :)

main pisau dan punch harga di tempat kerja


tak dinafikan, selera makan bertambah sejak bekerja. dalam proses menaikkan berat badan dan memontokkan pipi. wuuu
terima kasih sudi baca blog ni..
Wassalam

7 comments:

  1. bagus nabila kerja cari pengalaman kan..all the best dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi thanks dear :) penat tapi menyeronokkan

      Delete
  2. Replies
    1. kak fae menganggur pun rajin update blog buat duit, masyuk jugak tuu.. :D

      Delete
  3. Kerja lah lagy..naty saya masakkn..hantarkn..temankn makan sekali..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah awak, nanti awak masak sedap2 tau. Rindu masakan awak �😉😉😉😁�

      Delete