Thursday, 7 November 2013

Pasti Rinduu

Assalamualaikum

entry no dua untuk hari ni.

Alkisahnya :
petang semalam masa iron baju sekolah, tiba-tiba rasa sebak dan touching..kihkih
dalam hati
"nilah saat-saat terakhir aku gosok dan pakai baju-baju ni kann..tah bila lagilah dapat pakai.."
amboi, aku ni berperasaan jugak kan..tapi actually sesungguhnya mungkin akan lebih merindui kawan-kawan sekelasku..
hmm
perasaan yang jarang wujud dalam diri aku..
semoga kenangan pahit masam manis semua tuu kita simpan jadi kenangan sepanjang hidup..

yang pernah terkecil hati dengan nabila, yang ter ter tersengaja atau tak tersengaja, maafkan nabila..
halalkan makan minum nabila..

dari kiri berdiri : saadiah, norapida, midaa
duduk : me
me dan saadiah
pertandingan kembung pipi
yeay saadiah kalah ditewaskan nabila


kak pidaa dan dik pijah
done done entry hari ini..ntah bila lagi bermood nak menaip..
Assalamualaikum..

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. kenangan persekolahan pasti akan dirindui sepanjang hayat..percayalah nabila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah merasa masa jadi lepasan spm haritu, ni second time sis @anajingga. hehe :D

      Delete