Thursday, 7 November 2013

Hi-tea Prauniversiti SMK Datuk Menteri 2013

Assalamualaikummmm..

Haa,done done 2 papers and 3 papers left..
yupp, just 3 left nabila..
go go..
hehe
tadi pengajian am, 
pehh pehh susah amat..tapi siap jugaklah, sayang nak tinggal kosong tempat jawapan tu kan..
harap-harap lembut laa hati penanda kertas jawapan eden tuu..biar dia tak nampak salahnya..
ammin..

nak story ni
pelajar pra universiti smkdm ada buat hi-tea hari tuu..
tahun lepas kan dah buat annual dinner, so tahun ni buat hi-tea pulak..
hi-tea ni buat kat Hotel Katerina, Batu Pahat..
seronok sangat..
tema : warna hijau + hitam
waktu : 3.00pm - 5.00pm
tarikh : 31 oktober 2013
hari : jumaat

nora, me, saadiah


the girlss


gadis, bunga dan nombor cabutan bertuahnyaa..

dah tersidai semuaa..kekenyangan..hihi
ouh kak pidaa, naiknya pipi hang..jeless
rasanya agakk tak sopan gayaku ini..kan??
dahh jom balik rumahh..
sampai rumah pukul 7 lebih jugak laa..lama tunggu bas je..
ok ok, stop sini..ada masa kita taip lagi, kalau tak malas laa..hee

Assalamualaikum
tata titi tutu

2 comments:

  1. seronoknya dapat hi tea bersama-sama kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun last outing dengan kawan sekelas dear..lepas ni gerenti susah punya..

      Delete