Monday, 25 November 2013

First Simple Giveaway By Amila

Jom Join GA ni beramai-ramai!!!

Tamat:25/12/2013

rangkaian : Maxis

Saturday, 9 November 2013

1K Giveaway By Cik Arnab

Assalamualaikum
jumpa GA kt blog Yumida tadi
jom ramai-ramai join
hehee

http://cikarnab.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

Thursday, 7 November 2013

Pasti Rinduu

Assalamualaikum

entry no dua untuk hari ni.

Alkisahnya :
petang semalam masa iron baju sekolah, tiba-tiba rasa sebak dan touching..kihkih
dalam hati
"nilah saat-saat terakhir aku gosok dan pakai baju-baju ni kann..tah bila lagilah dapat pakai.."
amboi, aku ni berperasaan jugak kan..tapi actually sesungguhnya mungkin akan lebih merindui kawan-kawan sekelasku..
hmm
perasaan yang jarang wujud dalam diri aku..
semoga kenangan pahit masam manis semua tuu kita simpan jadi kenangan sepanjang hidup..

yang pernah terkecil hati dengan nabila, yang ter ter tersengaja atau tak tersengaja, maafkan nabila..
halalkan makan minum nabila..

dari kiri berdiri : saadiah, norapida, midaa
duduk : me
me dan saadiah
pertandingan kembung pipi
yeay saadiah kalah ditewaskan nabila


kak pidaa dan dik pijah
done done entry hari ini..ntah bila lagi bermood nak menaip..
Assalamualaikum..

Hi-tea Prauniversiti SMK Datuk Menteri 2013

Assalamualaikummmm..

Haa,done done 2 papers and 3 papers left..
yupp, just 3 left nabila..
go go..
hehe
tadi pengajian am, 
pehh pehh susah amat..tapi siap jugaklah, sayang nak tinggal kosong tempat jawapan tu kan..
harap-harap lembut laa hati penanda kertas jawapan eden tuu..biar dia tak nampak salahnya..
ammin..

nak story ni
pelajar pra universiti smkdm ada buat hi-tea hari tuu..
tahun lepas kan dah buat annual dinner, so tahun ni buat hi-tea pulak..
hi-tea ni buat kat Hotel Katerina, Batu Pahat..
seronok sangat..
tema : warna hijau + hitam
waktu : 3.00pm - 5.00pm
tarikh : 31 oktober 2013
hari : jumaat

nora, me, saadiah


the girlss


gadis, bunga dan nombor cabutan bertuahnyaa..

dah tersidai semuaa..kekenyangan..hihi
ouh kak pidaa, naiknya pipi hang..jeless
rasanya agakk tak sopan gayaku ini..kan??
dahh jom balik rumahh..
sampai rumah pukul 7 lebih jugak laa..lama tunggu bas je..
ok ok, stop sini..ada masa kita taip lagi, kalau tak malas laa..hee

Assalamualaikum
tata titi tutu