Friday, 7 June 2013

Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013

Assalamualaikum
entry lewat malam : join blog GA by Waney Zainuddin
dia dah invite kita, so thanks :)



Cara:
1. Follow my blog (WaneyZainuddin.com)
2. Buat entry yang bertajuk "Giveaway by Waney Zainuddin - Duit Raya 2013"
3. Copy & paste banner kat atas tu. Link kan banner pada entry ni.
4. Tag 3 orang kawan untuk join GA ni (dan dorang mesti tau)
5. Dah siap, tinggalkan link entry dalam ruangan komen di blog beliau okey.

10 comments:

  1. huiyooo..duit raya RM10 sorang..

    goodluck dik!! ;)

    ReplyDelete
  2. Assalam, bw dari GA yg sama. gudluck ^^
    http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-waney-zainuddin-duit-raya.html

    ReplyDelete
  3. Assalam, dr GA yg sama, gudluck :)

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-waney-zainuddin-duit-raya.html

    ReplyDelete
  4. DOne Follow!..(107)
    http://acikliena.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-waney-zainuddin-duit-raya.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen sama.. gudluck yee... nnt dapat adiah jangan lupa kongsi ngan kite..XD
    done follow..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-waney-zainuddin-duit-raya.html

    ReplyDelete
  6. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-waney-zainuddin-duit-raya.html
    bls kunjungan :D folo sini

    ReplyDelete
  7. salam kenalan..done follow..:)

    ReplyDelete