Tuesday, 28 May 2013

Malasan Sahaja Awok Ni

Assalamualaikum 

dah nak habis bulan mei, baru ni nak update, mengapa ini semua terjadi kpd ku?
nape malas nak update?
malas tuu menjadi-jadi bila dah start minggu exam. lagi lah alasan!
act, pagi last paper tuu(makroekonomi), dah bajet dan tak sabar gilaa nak update blog untuk ceritakan ape yang terjadi sepanjang bulan mei, tapi hampeh belaka.
malas tahap tak hengat!
aduuh..
ni dah cuti hari ke-4, pun masih bermalas-malasan.
mencikk ahh..
next time i update lagi yee u'olls
tgh karang essay untuk entry yang dah lapuk dan berhabuk..wuu

untuk awak : jaga diri kat sana k, jgn nakal2 naa..jgn lupa solat..
then,congrate untuk kakak awak yang convo tuu, cakap kat dia kita nak pinjam jubah convo dia..hehe

assalam..daa

gitu crown kau kan nabila? haha


6 comments:

  1. Dah habis peksa...rehatkan badan dulu dan kemudian updated blog...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. rehat jugak, malas je lebih ni..

      Delete
  2. chill laa..ada masa lg..
    inshaa Allah..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tetap ada kak :) ideanye tuu ha.. insha-Allah..

      Delete
  3. Hajatnya nk bawak awk sekali pergi konvo kakak saya..xkesampaian pula..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya p convo awak nanti eh yunk 😘

      Delete