Friday, 31 May 2013

Kebetulan kut :)

Assalamualaikum :)

tadi bila beli majalah Dara.com bulan Jun, tak sangka keluar lagi muka kitorang, gambar yang sama pulak tuu. sedangkan majalah Dara.com bulan Mei baru kuarkan gambar ni. hehe



Thanks Dara.com! merasa jugak masuk majalah ni..
:)
Assalam

Tuesday, 28 May 2013

Malasan Sahaja Awok Ni

Assalamualaikum 

dah nak habis bulan mei, baru ni nak update, mengapa ini semua terjadi kpd ku?
nape malas nak update?
malas tuu menjadi-jadi bila dah start minggu exam. lagi lah alasan!
act, pagi last paper tuu(makroekonomi), dah bajet dan tak sabar gilaa nak update blog untuk ceritakan ape yang terjadi sepanjang bulan mei, tapi hampeh belaka.
malas tahap tak hengat!
aduuh..
ni dah cuti hari ke-4, pun masih bermalas-malasan.
mencikk ahh..
next time i update lagi yee u'olls
tgh karang essay untuk entry yang dah lapuk dan berhabuk..wuu

untuk awak : jaga diri kat sana k, jgn nakal2 naa..jgn lupa solat..
then,congrate untuk kakak awak yang convo tuu, cakap kat dia kita nak pinjam jubah convo dia..hehe

assalam..daa

gitu crown kau kan nabila? haha