Monday, 4 March 2013

Alahai PBS Pengajian Am

21 Rabiul Akhir 1434 hijrah

Assalamualaikum ! buat pe tuu?sibuk kaa?
dah lame tak menaip kat sini kan,emm..tak taw akak nak update ape dik..hehee
skrg ni tgh kes kat Lahad Datu,Sabah kan,seram lah dengar,bace dan tgk berita tuu..walaupun kita dok semenanjung kann,tapi berita kematian beberapa orang anggota polis kita tuu menunjukkan bahawa keadaan kat sana tuu agak membimbangkan..haish ! pape pun doakan jelah kesejahteraan orang-orang yang bertungkus lumus mengawal keadaan kat sana tuu..meh ammeen sesame..

emm,khamis ni bila ade pertandingan petanque peringkat daerah kat batu pahat,kwsn pertandingan tak tahu kat mane..=D
harap-harap dapat bawak balik lah kejayaan..hal ini demikian kerana,majulah sukan untuk negara..haaa nampak tak semangat eden..=)walaupun wakil bukan golongan profesional dalam permainan petanque ni kan..

esok 5 mac,bila suke ambil kesempatan ni untuk ucap selamat tambah umur untuk apis yang ke-19 tahun..semoga dapat pointer yang banyak-banyak kat matrik tuu ye..hadiah sila claim boucer buku 1 Malaysia yang hang dapat tuu..hehe

jap mai jap p mood eden nak melukis bendalah ni haa..tah jadi muka sapa ek,bakal junior eden  kut..hee=D
comel tak bang?

salam suma,jangan nakal-nakal..=)


1 comment:

  1. mudah2 an kes di lahad datu cepat berakhir..

    petanQ? bestnya..akk pnah main masa form 6 dulu..heheh

    dah join ke? kalau belum Jom Join!
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    :)

    ReplyDelete