Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


10 JamadilAwal 1434 hijrah 

Assalamualaikum ! eh eh,buat pe tuu? lame akak tak update blog ye dak..haa
entry hari ni cume nak join segmen a.k.a giveaway sajee..jumpe segmen ni kat blog kak mimi najib..
segmen oleh blog bicara mak dara..
soo,selamat bersegmen !

Senarai penaja : 


           Saya nak tag : kak mimie najib,haziq fikri dan cik sufia

tarikh tutup segmen 31 mac 2013 tau,cepatcepat kalau nak join..banyak hadiah nih..=)

Assalam

26 comments:

  1. Salam..kak diana pun join segmen yang sama..best of luck :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih Nabila kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama mak dara =D. insya-Allah ada rezeki ye ade..

      Delete
  3. Singgah dari GA yg sama..Good luck dear ^_______^
    Btw, follow u dear..

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  4. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik fie tmbh follower kite..

      Delete
  5. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak farah,slamat bersegmen jugak

      Delete
  6. Good luck...
    Saya cadang buang word verification..
    Dan buat setting waiting moderate

    ReplyDelete
  7. #94

    BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih zira=)selamat bersegmen..

      Delete
  8. dari segmen sama, follow terus blog anda..

    http://babaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro =D will follow u back oke =)

      Delete
  9. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualikum...

    Saya datang dari segmen yang sama, dh follow sini if u free follow me k...

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  13. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  14. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  15. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html BW sini

    ReplyDelete
  16. BW di sini dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    ReplyDelete
  17. AKU PUN JOIN JUGAK..HEHEH
    ALL THE BEST..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/gajet-student-price.html

    ReplyDelete
  18. Aida datang terjah peserta GA Mak Dara :) salam kenal.. #102

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete