Saturday, 30 March 2013

Bertemumumumu


Assalamualaikum !

yeay ! 

hari ni kita nak gi dating !

bukan dengan teman lelaki, bukan dengan mak atau bapa teman lelaki..

no no no !

hehe

tetapi dengan kawankawan lame yang dah lame tak jumpe tapi yang kita tak penah lupa..

neves ni keh !

2009

gambar ni masa kitorang hot lagi taw !
najwa=nabila=nadia
*3 budiman*

sayangsayang sume

setelah hampir 3 tahun tak jumpa,hari ni kita berjumpa balik..


2013

dalam keta kuda kaler kuning..
*batuk darah

Alhamdulillah, gembira dpt jalanjalan ngan dorang..
lain kali kita kuar sesama lagi keh..sayang korang=)

sahabat selamanya

Assalam

Friday, 22 March 2013

Dugaan Kecil

apa yang kita dapat hari ini,beringatlah untuk esok..

untuk awak tahu : saya akui saya ego tapi saya taknak kelihatan yang saya terhegeh-hegeh dan berharap awak akan datang kepada saya tapi pada hakikatnya tidak..

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


10 JamadilAwal 1434 hijrah 

Assalamualaikum ! eh eh,buat pe tuu? lame akak tak update blog ye dak..haa
entry hari ni cume nak join segmen a.k.a giveaway sajee..jumpe segmen ni kat blog kak mimi najib..
segmen oleh blog bicara mak dara..
soo,selamat bersegmen !

Senarai penaja : 


           Saya nak tag : kak mimie najib,haziq fikri dan cik sufia

tarikh tutup segmen 31 mac 2013 tau,cepatcepat kalau nak join..banyak hadiah nih..=)

Assalam

Wednesday, 13 March 2013

yeay !

1 Jamadilawal 1434 hijrah

Assalamualaikum ! 

Sihat?kalau sihat,Alhamdulillah,kalau tak sihat tuu sabar k=)

hari ni pelajar tingkatan 6A2 akan dijemur di padang UTHM.
yeay !
harap2 cuaca redup..

Thursday, 7 March 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

24 Rabiul Akhir 1434 hijrah

Assalamualaikum,ehem2,kite baru balik drpd pertandingan petanque ni..penat3 walaupun jadi pemain simpanan dan pompom girl jaa..haha
terima kasih kak mimie najib coz jemput bila join segmen nih=)
soo,dengan rasminya,
"nabila join segmen nih"
hihi

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

setakat ni,Alhamdulillah ade 59 orang follower..harap2 lepas ni bertambah lah ye..=)=)
terima kasih..
ni senarai peserta segmen nih..>,<

Wassalam

Monday, 4 March 2013

Alahai PBS Pengajian Am

21 Rabiul Akhir 1434 hijrah

Assalamualaikum ! buat pe tuu?sibuk kaa?
dah lame tak menaip kat sini kan,emm..tak taw akak nak update ape dik..hehee
skrg ni tgh kes kat Lahad Datu,Sabah kan,seram lah dengar,bace dan tgk berita tuu..walaupun kita dok semenanjung kann,tapi berita kematian beberapa orang anggota polis kita tuu menunjukkan bahawa keadaan kat sana tuu agak membimbangkan..haish ! pape pun doakan jelah kesejahteraan orang-orang yang bertungkus lumus mengawal keadaan kat sana tuu..meh ammeen sesame..

emm,khamis ni bila ade pertandingan petanque peringkat daerah kat batu pahat,kwsn pertandingan tak tahu kat mane..=D
harap-harap dapat bawak balik lah kejayaan..hal ini demikian kerana,majulah sukan untuk negara..haaa nampak tak semangat eden..=)walaupun wakil bukan golongan profesional dalam permainan petanque ni kan..

esok 5 mac,bila suke ambil kesempatan ni untuk ucap selamat tambah umur untuk apis yang ke-19 tahun..semoga dapat pointer yang banyak-banyak kat matrik tuu ye..hadiah sila claim boucer buku 1 Malaysia yang hang dapat tuu..hehe

jap mai jap p mood eden nak melukis bendalah ni haa..tah jadi muka sapa ek,bakal junior eden  kut..hee=D
comel tak bang?

salam suma,jangan nakal-nakal..=)