Friday, 15 February 2013

Selamat Tambah Umur Cikgu Khir

4 Rabiul Akhir 1434 hijrah

Assalamualaikum !

How about you, you and you ?*act like there anyone will answer this kind of question rite?
hehe..
cuace tempat bila kat sini asik hujan je,sepanjang hari pun sejuk jaa..Allah turunkan rahmat buat hamba-Nya atas muka bumi ni..so cepat say "Alhamdulillah,terima kasih ya Allah.."
Sepanjang seminggu cuti sekolah ni,bila stay kat ghuma je.cume cikgu yati je yang rajin buat kelas kan.macam sabtu minggu lepas,dia buat kelas Seni Visual untuk pelajar kelas 6A1 ngan 6A2,ramai jugak yang datang untuk sesi pertame ni..nasib baik daripada pagi sampai tengah hari cuaca baik..=)kelas sampai  pukul 11 lebih,habis je kelas,haa ape lagi,bila dapatlah jumpe big bos ni kejap,lepas rindu katenye..yelah,cuti seminggu kan..hee


usap perut ye bang?haa,bulat perut dia kan..he

Lagi 1 story yang bila nak share,pada hari khamis(7 feb 2013) sebelum cuti raye cina kan,salah seorang lecture a.k.a tuan besar kelas kitorang sambut ulang tahun kelahiran ke-47.tuan besar yang dimaksudkan ialah : Encik Khir Johari bin A. Majid. beliau guru kelas pra u 2 Budiman.hee,sayang cikgu.. muke garang tapi hati banyak baik..tahniah cikgu,meningkat lagi umur cikgu.semoga har-hari yang mendatang sentiasa diberkati Allah dan sabar mengajar kami.. =)

Gambar sekitar majlis 20 minit tuu :>

kek : HadieyZie's Bakery
coklat lembap yang sangat melembapkan sampai  tulisan kat atas kek tuu dah berlari-lari anak..terime kasih adi..=)
yang tengah tulah tuan besar..=D,terharu dia bila kitorang nyanyikan lagu Allah selamatkan kamu.
dan semoga cepat dapat pangkat Datuk ye..

sukelah tuu !
hey jaah,muka takyah cm tu ye..dayana takut sangat tak dapat kek..hehe

gambar drpd fb sufia

emm,entry ni dah nak tamat kut..hee..thanks 4 reading..
Assalam=)




4 comments:

  1. acece..dah ada big boss..hehe..

    nyummeh~ sedap kek tuu..nk sikit..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak =)cam taw jaa kek tu sedap kan..memang pun,berebut-rebut taw..

      Delete
  2. Perot bulat sebab hati senang tatakala memiliki pujaan hati yg pandai buat saya tersenyum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 saya ni annoying juga kan. Buat awak sakit hati. Maafkan saya.

      Delete