Sunday, 17 February 2013

Penyesalan

emm,hai dan Assalamualaikum
intronye larat takat ni je..=(

apabila dia balas mesej macam tu,lagu Untuk Dia yang selalu aku layan tu pun dah rase macam tengah dengar lagu hardcore..terasa sangat nih !

*walaupun perbuatan tu sudah disusuli dengan kata maaf,mungkin tak cukup kan..
Masha-Allah..

ampuni Nabila, Ya Allah..

Friday, 15 February 2013

Selamat Tambah Umur Cikgu Khir

4 Rabiul Akhir 1434 hijrah

Assalamualaikum !

How about you, you and you ?*act like there anyone will answer this kind of question rite?
hehe..
cuace tempat bila kat sini asik hujan je,sepanjang hari pun sejuk jaa..Allah turunkan rahmat buat hamba-Nya atas muka bumi ni..so cepat say "Alhamdulillah,terima kasih ya Allah.."
Sepanjang seminggu cuti sekolah ni,bila stay kat ghuma je.cume cikgu yati je yang rajin buat kelas kan.macam sabtu minggu lepas,dia buat kelas Seni Visual untuk pelajar kelas 6A1 ngan 6A2,ramai jugak yang datang untuk sesi pertame ni..nasib baik daripada pagi sampai tengah hari cuaca baik..=)kelas sampai  pukul 11 lebih,habis je kelas,haa ape lagi,bila dapatlah jumpe big bos ni kejap,lepas rindu katenye..yelah,cuti seminggu kan..hee


usap perut ye bang?haa,bulat perut dia kan..he

Lagi 1 story yang bila nak share,pada hari khamis(7 feb 2013) sebelum cuti raye cina kan,salah seorang lecture a.k.a tuan besar kelas kitorang sambut ulang tahun kelahiran ke-47.tuan besar yang dimaksudkan ialah : Encik Khir Johari bin A. Majid. beliau guru kelas pra u 2 Budiman.hee,sayang cikgu.. muke garang tapi hati banyak baik..tahniah cikgu,meningkat lagi umur cikgu.semoga har-hari yang mendatang sentiasa diberkati Allah dan sabar mengajar kami.. =)

Gambar sekitar majlis 20 minit tuu :>

kek : HadieyZie's Bakery
coklat lembap yang sangat melembapkan sampai  tulisan kat atas kek tuu dah berlari-lari anak..terime kasih adi..=)
yang tengah tulah tuan besar..=D,terharu dia bila kitorang nyanyikan lagu Allah selamatkan kamu.
dan semoga cepat dapat pangkat Datuk ye..

sukelah tuu !
hey jaah,muka takyah cm tu ye..dayana takut sangat tak dapat kek..hehe

gambar drpd fb sufia

emm,entry ni dah nak tamat kut..hee..thanks 4 reading..
Assalam=)




Sunday, 10 February 2013

sejuk !

29 Rabiul Awal 1434 hijrah

Assalamualaikum 

ehem,tadi ade orang merajuk dengan kite,harap-harap lepas ni dia oke..awak,sila senyum bace entry ni ye..cuti sekolah seminggu ni,tak dpt lah dia kenyit mate kat kita kan.. =)
haa,malam ni bila update lirik lagu je lah ye,

Sabarlah Hati - Elly Mazlein

Saat Kau datang dalam hidupku
kusangka ini cinta terakhir
ternyata malam penuh bintang
berakhir dengan mendung 

menari aku dengan gelisah
lagi lagi lagi ku menangis
sabarlah hati menahan perih
terluka lagi dan lagi dalam kisahku

tenang la jiwa.. iring langkahku
ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu

ternyata malam penuh bintang
berakhir dengan mendung 

menari aku dalam gelisah
lagi lagi lagi ku menangis...

meski hati sering dilukai
takkan menyerah aku mencari cinta ...

sabarlah hati menahan perih
terluka lagi dan lagi dalam kisahku
tenang la jiwa iring langkahku
ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu

sabarlah hati menahan perih
terluka lagi dan lagi dalam kisahku
tenang lah jiwa ...

sabarlah wahai hati ....
jangan menangis ...



lagu yang takde mengena dgn bila skrg nih,tapi suka melayan lagu baru cik elly ni..=D
*sila dengar..
tajuk entry ni plak memang takda kenanya,tapi dah 2 hari hujan,sejuk jugak lah malam kan..
hehe

Assalam

Saturday, 2 February 2013

Tahniah !

21 Rabiul Awal 1434 hijrah

Assalamualaikum..
selamat pagi semua,semoga dlm perlindungan Allah hendaknya..

hari ni nak update psl ape? bagi idea ckt,agak-agak dapat tak?

emm,pagi tadi bukak blog,bace komen sorang admin blog nih,memang terkujut sangat tahuu..ni hah kak maisarah,beliau penah buat segmen a.k.a contest lah

          

  "Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati"





dan bila sangatsangatsangat lah terkujutnye apabila terpilih sebagai salah seorang peserta yang menang..bila dapat nombor 3 okeh,heee
tak sangke plak boleh menang,tapi dah rezeki,ye dak?? 
Alhamdulillah..
rupanya ade hikmah disebalik ujian yang berlaku nih..
*senyum cepat !

k tatatititutu..daaa
Assalam