Thursday, 10 January 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

27 Safar 1434 hijrah

Assalamualaikum,ni segmen ke 2..saje sukasuka join..:):):)


nama : Nur Nabila Syazani binti Barni

tarikh lahir : 5 Januari 1994

36 comments:

  1. tQ dik join segmen akk.. :) akk follow sini kmbali..

    eh, besday awk dah lepas ye.. takpe la, akk nak wish juga selamat hari lahir.. :)


    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

    akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesame kasih kak..dan terime kasih jugak sebab wish bestday kte..: )

      Delete
  2. hye salam perkenalan
    done follow
    dari segmen yang sama
    http://misekin.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pekenalan,sudah ke blog akak & follow sekali..

      Delete
  3. follow awak..follow kite balik..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  4. akak dah follow semula blog nabila...:)

    ReplyDelete
  5. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    hrp awk buang word verification :]

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terime kasih,kte baru follow blog awak jugak.. ni blog comot je ;)

      Delete
  7. Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
    http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  8. Datang bawak kek dan lilin dari segmen sama. Follow sini. Jemput la jenguk blog kita~
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke,kite dah tiup lilin tuu..thanks..saye pun dah follow blog awak juge ye..

      Delete
  9. Follow awak. Jom follow saya jugak.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-jadi-kampeitai.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama :)

    http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ~follow~

    ReplyDelete
  11. DARI SEGMEN YG SAME. FOLLOW KALAU SUDI. BYE

    http://superhaziqfikri.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  12. Happy Belated birthday dik..

    Dari segmen yang same, singgah sini n follow sini
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    Jemput join segmen saya yang simple ni.
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen sama ... dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  14. terjah sini dari segmen sama.
    jom ke blog sy pulak :)
    follow awak~
    follow me back kalo sudi (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  15. follow sini balik.Maaf anis lambat ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe,terime kasih sudi follow blog ni..=)

      Delete