Saturday, 19 January 2013

cat - mengecat 2013

7 Rabiul Awal 1434 hijrah

Assalamualaikum
 Ape khabar ek orang tengah bace blog comot kite ni?semoga sihat-sihat je ye..

bila kat sini sihat sangat,tengah hepi lagi tau..heeee
*rase cam nak terbang plak..

haa,hari ni bila pegi gotong-royong kat sekolah..bila main cat ngan budak-budak kelas..kitorang cat blok elit,1 blok tu,perghh wane dia,meriah sangat lah ! wane pink + purple..kitorang yang jadi tukang cat ni pun sangat seronok buat keje,excited walaupun gerimis sepanjang hari sejak semalam !

kite tengok gambar ye : >

aiman dan adik susuan dia.syazwan o~

saadiah gembira dapat pegang berus cat !

ameerul anuar a.k.a bam,thanks selamatkan kite ngan dayana tadi..heee

oke cover sikit drumstick tuuu fieza..

yayang izun paling rajin pagi tadi*time ni belum declare..hujan pun dia redah tau demi cat,tengok semangat dia tuu kan..

dayana suka sangat blok dah tukar wane lain..rajin budak ni tauu..

haruslah ade gmbar tuan rumah kan,ni bila dengan  cik wana..kawan bila sejak tadika@6 tahun !

Bila balik kol 3 lebih..pehh,penat dek non..

sape yang tak datang tadi,tak bleh masuk kelas Isnin ni..heee
k tatatititutu dan Assalamualaikum..

8 comments:

  1. Replies
    1. rajinnye sikit,malasnye banyak kak:D

      Delete
  2. wah! Rajinnyer!
    Pink colour lagi tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah jadi rajin kann..meriah tau kaler tu..:)

      Delete
  3. rajinnyer....warna pink lg tu...sama wrna dgn opis akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee,trime kasih kak..comel je kan wane pink..

      Delete
  4. assalamualaikum..

    awak terpilih sbg salah seorang pemenang Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati :)

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/pengumuman-pemenang-contest-my-top.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terime kasih kak maisarah !heee,alhamdulillah:)

      Delete